Anslut dig till vårt nätverk!

EU

Ryssland siktar på #GMIS2019

DELA MED SIG:

publicerade

on

Efter att ha förlorat sitt bud på att vara värd för Expo 2020, siktar ryska Jekaterinburg på ytterligare ett ambitiöst evenemang – The Global Manufacturing and Industrial Summit (GMIS-2019). Den 2nd GMIS kommer att hållas till och med 9-11 juli och kommer att bli en del av INNOPROM, den största industriella årliga mässan, skriver Olga Malik.

Enligt myndigheterna kommer GMIS-2019-agendan att fokuseras på naturliknande teknologier, även känd som biomimetisk design och bionik. Huvudmålet med GMIS-2019 är att betona vikten av att på ett klokt sätt använda naturens möjligheter och att kombinera innovativa lösningar och miljövänlig design.

Enligt regionens guvernör Evgeny Kuivashev är bland nyckeluppgifterna som krävs för framgångsrik organisation och värd för ett stort antal internationella gäster rekreationsutveckling och skapandet av nya parker och gröna zoner i staden. Guvernörens uttalande diskuteras flitigt på grund av de senaste händelserna i Jekaterinburg där aktivister stormade en av stadens centrala parker i protest mot en ny kyrka som säger att byggandet av St Catherine's Cathedral skulle förstöra en av stadens få gröna zoner. De protester som brett täcks av internationella medietjänster, inklusive BBC, AP och andra, har äntligen kommit till ett slut eftersom stadens myndigheter lovade att hitta en kompromiss.

Jekaterinburg tillkännagavs som staden som kommer att vara värd för GMIS-2019 i slutet av 2017, när en rysk delegation besökte Förenade Arabemiraten (UAE) som en del av ett arbetsbesök. Den första GMIS hölls i mars 2017 i Abu Dhabi (Förenade Arabemiraten) som initiativ från FN:s industriutvecklingsorganisation (UNIDO) och med stöd av Förenade Arabemiratens regering.

Vid starten av GMIS-2019s utställningscenter Ekaterinburg Expo kommer toppmötets plattform att ha en ny kongresshall (med separata ingångar och områden där topptjänstemän kan rymmas), samtidigt som antalet parkeringsplatser kommer att utökas från 3,800 6,100 till 3,000 10. Det förväntas att GMIS kommer att besökas av mer än XNUMX XNUMX internationella gäster och mer än XNUMX presidenter från olika länder.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend