Anslut dig till vårt nätverk!

Allmänt

Hur du känner dig bekväm och anpassar dig till en collegerutin under din första termin

DELA MED SIG:

publicerade

on

Livet är oförutsägbart och situationer kan förändras snabbt, särskilt när du går in i ett hektiskt studentliv. Att vara flexibel gör att du kan anpassa dig till nya omständigheter, oavsett om det är positiva möjligheter eller oväntade utmaningar. Om du håller dig stel och vägrar anpassa dig kommer det bara att leda till stress.

Oavsett om du vill det eller inte, att vara flexibel hjälper dig att följa flödet, vilket minskar den känslomässiga avgiften av oförutsedda omständigheter. Att navigera i livets komplexitet med ett mer anpassningsbart och motståndskraftigt tillvägagångssätt innebär att skydda dig själv från den mentala trötthet och härdsmälta du kan möta samtidigt som du behärskar det yrke du vill ha så mycket.

That’s why we’ve prepared several tips for you to stay sane while burning midnight oil:

Gamla vänner och favoritsaker

Starting college means the beginning of a new phase, which is always exciting and challenging. Moving out and leaving everything you are so used to may be very difficult, not only in terms of money but in all other aspects of your life, too. That’s why, to be able to handle all this stress, you should use every source of comfort you can find.

When you are thrown into a completely new environment, like a fish gets thrown into a tank, it’s only natural to feel shocked and confused. The best way to deal with it is to find comfort in familiar things. Stay in contact with your old friends, keep in touch with your family regularly, and don’t let yourself get too withdrawn. Bottling up your emotions and getting distanced from those who love you won’t lead to anything good, that’s for sure.

Det skulle också vara bra att ta med dig några av dina favoritsaker vart du än ska. De kommer att påminna dig om goda tider och ge lite tröst i nödens ögonblick. En mysig filt, en gammal bok du älskar att läsa om då och då, en favorittröja du förknippar med värme och hem – vad som än får det att fungera. Allt du finner tröstande kommer att göra.

Håll dig till bekanta rutiner

When you are flooded with changes, it’s good to stick to some familiar routines to stay afloat. Just because you change the scenery doesn’t mean you have to say goodbye to the daily rituals that keep you grounded. If a cup of coffee in the morning makes your day better, be sure to have it. If burning scented candles helps you relieve stress, grab some in the nearest shop (just keep to fire safety regulations). If you feel like you need to do some yoga before helping other students write some essays on skrivpapperfor.me, ta lite tid för dig själv. Underskatta inte vikten av små saker och den effekt de kan ha på ditt humör och din mentala hälsa. Våra dagar är gjorda av dessa små ritualer och rutiner, och du bör använda dem som ett sätt att förbättra ditt liv och hjälpa dig själv att återhämta dig från stress.

Annons

Kom med ett schema

In college, a solid schedule is your compass. Time is the currency, and a well-structured schedule ensures you spend it wisely. Block out the hours for classes, study, meals, and moments of reprieve. It’s about managing the clock, making every tick count. Prioritize to know which battles are worth the fight. The timetable is your general; it tells you when to charge and when to hold the line. High-priority missions come first; others fall in line.

But remember, life isn’t about just hitting the books. Study, break, move, and find moments of peace. Balance is the key. It keeps you sane in this crazy college world. Physical and mental health that’s your armor against the stress onslaught. And burnout is your main enemy. You can’t sprint a marathon. The timetable keeps you from running on fumes. Know when to rest, or you’ll collapse before the finish line.

Använd några terapitrick

Many great online sources and apps, such as Headspace, BetterHelp, Daylio, and more, are crafted to enhance mental well-being. It’s crucial to note that while these tools can complement your overall wellness, they aren’t replacements for professional medical advice or treatment. Choose tools that suit your preferences and needs. If you’re grappling with serious mental health issues, seeking guidance and support from a mental health professional is advisable. Besides, there are multiple practices therapists recommend to manage stress. For example, mindfulness practices, such as deep breathing and meditation, can help regulate the body’s stress response. It activates the relaxation response, reducing the production of stress hormones and promoting a sense of calm. Incorporating mindfulness into your daily routine, whether through formal meditation sessions or simple mindful moments throughout the day, can contribute to a more balanced and stress-resistant mindset.

Att gå på college för första gången är en otrolig upplevelse, men när du börjar detta nya kapitel i ditt liv bör man vara beredd på massor av stress. Inte bara bör du komma på några realistiska metoder för utbildning för att uppnå bättre resultat i förväg, men du bör också utforma en hållbar strategi för hur du håller din mentala hälsa i schack.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.
Annons

Trend