Anslut dig till vårt nätverk!

Europaparlamentet

'Remix Europe': Musiktävling anordnad av PES Group

DELA MED SIG:

publicerade

on

Älskar du musik? Lägger du din tid på att spela, skriva och arrangera om det? Vill du ge en personlig touch till Europeisk hymne?

PES-gruppen i Regionkommittén (ReK) söker musiker för att delta i Remix Europe, dess EU-omfattande musiktävling som anordnas inom ramen för Europeiska året för medborgarna 2013 och det kommande EU-valet 2014.

Komponera din egen version av Europeisk hymne, based on Ludwig van Beethoven’s Ode till glädjen, and try and win the stunning prize of four full VIP tickets for the August 2014 Sziget Festival with accompanying plane tickets to Budapest, and a trip to the competition’s award ceremony, which will be held in Brussels in April 2014.

Vara kreativ! Gör den hipp eller tjusig! Huvudtanken är att ge gamla goda Ode till glädjen ett helt nytt snurr, ditt snurr!

Tävlingen pågår från 15 november 2013 till 15 februari 2014 och är öppen för alla invånare i Europa som är 18 år och äldre. Den bästa nya versionen av European Anthem kommer att väljas ut av en jury bestående av högt kvalificerade proffs som representerar olika uttryck för den europeiska musikvärlden.

För mer information om tävlingen och reklammaterial, Klicka här.

Annons

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend