Anslut dig till vårt nätverk!

Nederländerna

Nederländerna bör förbereda sig för eventuell konflikt med Ryssland varnar den nederländska arméchefen

DELA MED SIG:

publicerade

on

Den holländska arméchefen, general Martin Wijnen, har utfärdat en skarp varning och uppmanar Nederländerna att förbereda sig på möjligheten av konflikt med Ryssland. General Wijnen betonade behovet av att hela det holländska samhället är redo för varje potentiell upptrappning, och påpekade att förberedelser måste göras för när saker går fel.

General Wijnen uttryckte djup oro över den geopolitiska situationen i Europa och de växande spänningarna med Ryssland. Han sade: "Det är vårt ansvar att se till att hela samhället är förberett för alla scenarion, särskilt i det nuvarande sammanhanget där relationen med Ryssland är ansträngd."

Nederländerna har varit allt mer försiktiga med Rysslands agerande de senaste månaderna, med geopolitiska spänningar som nått nivåer som inte setts på flera år. General Wijnen lyfte fram behovet av omfattande förberedelser, inklusive militär beredskap, civila försvarsåtgärder och kampanjer för att informera allmänheten.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend