Anslut dig till vårt nätverk!

wales

GB NYHETER förbjudna i arbetsledda walesiska parlamentet

DELA MED SIG:

publicerade

on

Jenny Rathbone kallas för GB Nyheter att förbjudas från interna TV-apparater i Senedd tillbaka i mars eftersom det förmodligen sänds "hatiska åsikter". Det ser ut som att hon äntligen har fått sin önskan – rapporterar "Guido Fawkes".

The Senedd ( walesiska parlamentet) tjänstemän har censurerat People's Channel efter en "senaste sändning som var medvetet kränkande, förnedrande för den offentliga debatten och i strid med vårt parlaments värderingar”. 

Anställda och Senedd-medlemmar har blivit tillsagda att om de vill fortsätta titta på det måste de göra det online. Detta är samma institution som vägrade att flagga Israel efter Hamas terroristattacker...

EU Reporter är glad att kunna informera alla våra läsare i Wales att den här artikeln och hela EU Reporters onlinenyheter är tillgängliga på walesiska på https://cy.eureporter.co/

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend