Anslut dig till vårt nätverk!

EU

EU Reporter sätter scenen för europeiska val och därefter

DELA MED SIG:

publicerade

on

DSCN1314_001Av Colin Stevens

I en galakväll där Greklands vice utrikesminister Dimitris Kourkoulas deltog (bilden, höger), MEP Slavi Binev och mer än 200 journalister och lobbyister,  at Press Club Brussels Europe, EU-Reporter Publisher Colin Stevens (Bilden till vänster) lyfte fram sina planer att göra EU-Reporter den mest dynamiska, transparenta, tydliga och informativa webbplatsen för EU-frågor i Europas huvudstad, inför EU-valet 2014.

DSCN1283Biträdande utrikesminister Kourkoulas sa att han ser fram emot det stödjande men också kritiska reportaget som EU-Reporter was to provide, as Greece took the helm of the EU “in one of the most critical periods in the EU’s history, as the continent slowly but surely emerges from the financial crisis”.

DSCN1271Press Club Brussels Europe verkställande direktör Laurent Brihay (bilden ovan) tackade alla inbjudna och det grekiska EU-ordförandeskapet, som pågår till slutet av maj 2014, och som vänligt stod för de fina viner, öl och mat som avnjuts på kvällen.

DSCN1282Expressing his satisfaction with the evening, Colin Stevens said: “Beyond the Union’s borders, citizens battle at barricades to secure European values, and, inside the Union, the struggle will be fought at the ballot box in May. The EU’s values are facing their greatest ever challenge from candidates opposed to the European project – the evening was a fantastic opportunity to reach out to our readers, and inform them of our exciting plans for 2014.”

Klicka här för talet av Colin Stevens, och här för EU-Reporter Byråns tekniska direktör Philip Declerq. 

Annons

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend