Anslut dig till vårt nätverk!

EU

EU-omfattande jakt på toppteknologiska startups

DELA MED SIG:

publicerade

on

01.-Greetz-1-520x346Europeiska kommissionen letar efter Europas bästa startups i årets Tech All Stars-tävling. De lyckliga vinnarna kommer att ha exklusiv tillgång till Europas mest prestigefyllda startup-evenemang och kommer att pitcha för t.ex. Sir Richard BransonTchad Hurley och Niklas ZennströmEuropeiska kommissionens vice ordförande NeelieKroesEU sa: "En del av företagens framgång är att skapa de rätta kopplingarna och Europeiska kommissionen kan hjälpa till att öppna dörrar. Finalisterna kommer att få kontakt med EU:s finansieringskällor, framgångsrika entreprenörer och andra inflytelserika personer." Tävlingen är öppen för EU-registrerade startups yngre än tre år, som har samlat in mindre än 1 miljon euro i extern finansiering. Applikationer är öppna till 22 maj 2014.

Tech All Stars-tävling

  • 10-11 juni 2014. Under två dagar får 12 finalister lära känna Londons pulserande startup-scen, ansluta, lära sig och inspireras av framgångsrika entreprenörer. Finalisterna kommer att tränas och utmanas i en eliminerande pitch-strid och en framstående urvalspanel kommer att välja de tre bästa.
  • Juni 12 Grundarforum London. Topp tre finalister presenterar sin start för en publik i världsklass av tekniska ledare och investerare. Den bästa europeiska startupen kommer att utses och vinnaren tillkännages av Neelie Kroes.
  • Sommaren 2014. Vinnaren av Grand Tech All Stars kommer att vara panelmedlem hos Europeiska kommissionen Digital Agenda Assembly återigen gnuggar man med teknikvärldens movers and shakers.

Tidigare Tech All Star-vinnare inkluderar irländskt företag Trustev som erbjuder onlineverifiering i realtid med hjälp av social fingeravtrycksteknik (se MEMO / 13 / 557) Och Cognicor en spansk start-up som erbjuder en automatisk klagomålslösningstjänst (se MEMO / 12 / 472).

Bakgrund

StatupEurope är Europeiska kommissionens handlingsplan för att stärka företagsmiljön för webb- och IKT-entreprenörer i Europa och bidra till innovation, tillväxt och jobb. Det är en Den digitala agendan initiativ som stöds av @NeelieKroesEU för att hjälpa innovativa teknikföretag att starta i Europa och stanna i Europa.

techallstars.eu @TechAllStars
@StartUpEU#StartUpEurope
Om Startup Europe
Neelie Kroes hemsida

Annons

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend