Anslut dig till vårt nätverk!

Österrike

#Iran: Uppmanar österrikiska politiska partier, parlament och människorättsförsvarare att ställa in Rouhanis resa

DELA MED SIG:

publicerade

on

rouhaniUN2Det iranska motståndet anser att Hassan Rouhanis, president för den religiösa, terroristiska diktaturen som styr Iran, planerar att resa till Österrike mot det iranska folkets och ländernas högsta intressen och uppmanar österrikiska politiska partier, parlamentariker och försvarare av mänskliga rättigheter. för att avbryta detta besök.

I en tid då västländer har varit tysta om den iranska regimens barbariska kränkningar av mänskliga rättigheter och brott i Syrien, Irak och andra regionala länder, kommer Rouhani och andra ledare för denna regim att välkomna dem att kränka mänskliga rättigheter i Iran , såväl som i exporten av terrorism, fundamentalism och krigshets i regionen och världen. Alla förbindelser med denna regim bör vara förutsatta för upphävandet av dödsstraffet i Iran och denna regims inblandning i regionen.

Rouhani har alltid varit bland de högst rankade tjänstemännen i denna regim och han borde ställas inför rätta tillsammans med andra ledare för denna regim för brott mot mänskligheten. Han skiljer sig inte från andra regimledare när det gäller förtryck och export av terrorism.

Rouhani har aldrig uttryckt något motstånd mot de kollektiva och godtyckliga avrättningarna som uppgår till 2300 under hans egen tid i ämbetet; i själva verket har han beskrivit dem som "gudomliga lagar eller lagar från parlamentet" som måste genomföras.

On 8 February he unprecedentedly acknowledged the regime’s meddling and warmongering in the countries in the region by saying: “If our armed forces and our commanders had not stood up in Baghdad, Fallujah and Ramadi; had they not supported the Syrian government in Damascus and Aleppo; and had it not been for the courage of our military, Revolutionary Guards, Basij and NAJA [Law Enforcement Force of the Islamic Republic of Iran], we would not have had the necessary security to be able to conduct such a good [nuclear] negotiation.”

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend