Anslut dig till vårt nätverk!

Framsidan

Storbritannien säger att de behöver en konstruktiv dialog med #Ryssland trots skillnader

DELA MED SIG:

publicerade

on

Storbritanniens utrikesminister Boris Johnson (avbildad) berättade för sin ryske motsvarighet Sergej Lavrov på torsdagen (11 augusti) att de två länderna behövde bygga en konstruktiv relation trots sina betydande skillnader, skriver William James.

"Utrikesministern gjorde klart att även om vi har några betydande skillnader med Ryssland, så måste vi fortsätta att bygga en konstruktiv dialog om frågor av ömsesidigt intresse såväl som om punkter av oenighet", sa ett uttalande från utrikesdepartementet efter att de två männen talat av telefon.

Tidigare sa det ryska utrikesministeriet att Johnson och Lavrov hade diskuterat en möjlig normalisering av de bilaterala banden.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend