Anslut dig till vårt nätverk!

Bulgarien

Kommissionär Gabriel deltar i #Webit.Festival Europe 2019 i Sofia

DELA MED SIG:

publicerade

on

I dag (14 maj), kommissionär för digital ekonomi och samhälle, Mariya Gabriel (avbildad) är i Sofia, Bulgarien, för att delta i Webit.Festival, Europe’s innovation and technology flagship forum. She will make an opening keynote speech about the future of Europe, in which she will insist on the need to support and protect people and businesses online and discuss European values of openness, sustainability, inclusiveness, and entrepreneurship in the context of the digital economy and society.

Kommissionsledamot Gabriel kommer också att lyfta fram resultaten av den Digital inre marknad, in particular the EU’s successes in tearing down unnecessary barriers in the digital economy, reinforcing investments in Blockchain-teknik, sätta ett människocentrerat förhållningssätt till Artificiell intelligens and supporting startup ecosystems. Moreover, the Commissioner will speak about the Commission’s proposal for a Digital Europa-programmet, which would be the first ever EU programme dedicated to boosting Europe’s strategic digital capacities and deployment of technologies in key areas for the next budgetary period 2021-2027.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend