Anslut dig till vårt nätverk!

EU

Hammond – Kill the spectre of a no-deal #Brexit

DELA MED SIG:

publicerade

on

Britain’s finance minister on Thursday warned those in his party vying for Prime Minister Theresa May’s job that a no-deal Brexit would undermine the economy and threaten the United Kingdom’s cohesion, according to Reuters’ Kate Holton and Guy Faulconbridge.

"Vi måste få spöket av en no-deal exit från bordet," sa Philip Hammond till BBC. "Att lämna utan avtal skulle vara ett mycket dåligt resultat för ekonomin."

"Jag är inte säker på att folk nödvändigtvis har förstått vilken risk vi skulle ta, inte bara med vår ekonomi utan också med framtiden för vårt dyrbara Storbritannien om vi gick därifrån utan affär", sa han. "Min personliga åsikt är att det inte kommer att bli bra, det kommer inte att bli ok."

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend