Anslut dig till vårt nätverk!

Artificiell intelligens

Kommer Elon Musk att tala vid den ryska AI-konferensen

DELA MED SIG:

publicerade

on

Musks ryktade deltagande i den ryska AI-konferensen kan vara relaterat till det senaste tillkännagivandet av hans Grok neurala nätverk från xAI, som kommer att bli en konkurrent till ChatGPT. Utvecklarna beskriver det neurala nätverket enligt följande:

"Grok är en AI modellerad efter Liftarens guide till galaxen, så tänkt att svara på nästan vad som helst och, mycket svårare, till och med föreslå vilka frågor du ska ställa! Grok är designad för att svara på frågor med lite kvickhet och har en rebellisk streak, så använd den inte om du hatar humor!”

De klargör att den största fördelen med Grok är förmågan att svara på nästan alla frågor tack vare online-åtkomst till X sociala medier big data. Det neurala nätverket planeras att integreras i det sociala nätverket X inom en snar framtid.

Enligt våra källor kommer miljardären och ägaren av Tesla och SpaceX Elon Musk att vara talare vid den kommande internationella konferensen om artificiell intelligens i Ryssland, som kommer att hållas inom en snar framtid - AI Journey 2023.

Musks närvaro är dock inte bekräftad, eftersom han ännu inte är listad på AI Journey 23-konferensens resplan. Forskare från Indien, Kina och andra länder planerar också att tala vid konferensen.

EU Reporter tidigare skrev om Elon Musks Grok AI-projekt, där vi tittade på dess för- och nackdelar, samt dess inverkan på världen av artificiell intelligens och teknik.

Annons

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend