Anslut dig till vårt nätverk!

Europeiska kommissionen

Fusioner: Kommissionen godkänner förvärv av Webhelp av Concentrix

DELA MED SIG:

publicerade

on

Europeiska kommissionen har godkänt, enligt EU:s fusionsförordning, förvärvet av Webhelp SAS, baserat i Frankrike, av Concentrix Corporation, baserat i USA. Transaktionen avser huvudsakligen IT-tjänster där båda bolagen är verksamma, med tonvikt på Business Process Outsourcing-tjänster (BPO), i synnerhet BPO-tjänster relaterade till hantering av kundupplevelse (”CXM BPO”). Kommissionen drog slutsatsen att det föreslagna förvärvet inte skulle ge upphov till konkurrensproblem, med tanke på dess begränsade inverkan på marknaden och på grund av antalet konkurrenter som är aktiva på de marknader där företagen är verksamma. Transaktionen granskades enligt det normala förfarandet för koncentrationskontroll.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend