Anslut dig till vårt nätverk!

Business Information

Rapparen Piotr Krzysztof Liroy-Marzec investerar i Blockchain

DELA MED SIG:

publicerade

on


Blockchain Economy Summit, världens största blockchain-konferens, hölls i London den 28 februari och gav en plattform för företag att visa upp sina innovativa produkter för en global publik.

Rapparen Piotr Krzysztof Liroy-Marzec, som investerar i HUBburger.com -det första globala🌎 medicinska cannabisekosystemet, förklarade sitt hårda arbete för CoinReporter.

Under toppmötet diskuterade LiRoy framtiden för Bitcoin och vikten av blockchain-teknik. Han noterade att blockkedjan är framtiden för många saker, inklusive medicin, och betonade behovet av att utbilda människor om det. LiRoy jämförde den medicinska cannabisvärlden, som han var avgörande för att legalisera i Polen, med blockchainvärlden. Han anser att utbildning är avgörande för att människor ska förstå och dra nytta av dessa framväxande industrier.

LiRoy delade också sin entusiasm för blockchains potential för musikindustrin, särskilt när det gäller royalties. Han tror att blockkedjan är framtiden för digitala royalties, vilket eliminerar behovet av förmedlande organisationer och ger transparens. Han nämnde ett projekt med sina vänner från Polen, Tyskland och USA, där de syftar till att förändra tänkandet kring royalties.

Förutom att investera i Hubburger.com -det första globala🌎 cannabisekosystemet, utbildar Piotrs företag också människor om medicinsk cannabis och erbjuder produkter relaterade till den medicinska cannabisindustrin. Hubburger har planer på att öppna en TV-kanal i Storbritannien och expandera globalt för att utbilda människor om medicinsk cannabis och erbjuda relaterade produkter.

LiRoys hårda arbete och investeringar i blockchain-industrin speglar hans passion för utbildning och innovation.

Dela den här artikeln:

Trend