Anslut dig till vårt nätverk!

Digital teknik

Tillförlitlighet och säkerhet för digital teknik borde vara en högsta prioritet för företag säger VD för kryptovalutabörsen WhiteBIT

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi använder din registrering för att tillhandahålla innehåll på ett sätt du har samtyckt till och för att förbättra vår förståelse av dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

"Den snabba utvecklingen av digital teknik, global digitalisering, den växande populariteten för olika betalningsmetoder, utvecklingen av metauniversum, utbyte, köp, försäljning av NFT-tokens, dvs blockkedjeteknologier, ställer en viktig utmaning för världen - att göra digitala tjänster så tillförlitliga och säkra som möjligt för att undvika risker och cyberhot," Volodymyr Nosov, vd för kryptovalutabörs vit bit, berättade för European Cyber ​​Agora 2022-konferensen i Bryssel.

"Global digitalisering har fört mänskligheten med gränsöverskridande betalningar och öppna banktjänster har börjat utvecklas, vilket gör att banker och tredjepartstjänsteleverantörer kan utbyta finansiell information och tjänster elektroniskt med kundernas tillstånd. Det är inte längre nödvändigt att gå in i en institution att verifiera en person – det kan göras på distans.Men alla dessa teknologier innebär att vissa enheter, företag eller fjärrservrar har stora mängder personlig information, vilket är en hög nivå av ansvar, risker och cyberhot.

"Digitala lösningar har avsevärt accelererat våra liv och gjort dem bekväma och bekväma. Efter pandemins första år ökade mängden medel som samlades in i fintech-industrier världen över med 96%. Världen har förändrats dramatiskt. Imponerande snabbt. Och idag är det inte längre tillräckligt för att bara skapa digitala tjänster eller kryptovalutabörser, utveckla metavärldar eller annat digitalt kunnande. En mycket större utmaning är att säkerställa deras tillförlitlighet. Detta är nyckelutmaningen för varje företag som sysslar med insamling av användarnas personliga information , särskilt finansiell information - att tänka på säkerhet först. Sedan på sin egen vinst. Säkerhetsnivån för ett företag, som hanterar ekonomi, är dess rykte. Vi på WhiteBIT förstår detta, varför vi ägnar särskild uppmärksamhet åt säkerheten av våra tjänster", - underströk Volodymyr Nosov.

"Idag har WhiteBIT implementerat en uppsättning säkerhetsåtgärder och system. Bland dem:

  • Antibedrägerisystem som hjälper till att förhindra bedrägliga transaktioner.
  • Identitetsverifiering via AML och KYC.
  • Hålla reda på NODs och alla säkerhetsuppdateringar när du hanterar kryptovaluta.
  • En separat säkerhetsavdelning övervakar ständigt blockkedjenätverk för sårbarheter.
  • Säkra uttag och kontoövervakning.
  • Transaktionsverifiering för rent uttag genom "Crystal".

"Dessa och andra säkerhetsåtgärder gör WhiteBIT idag till en av de tre bästa kryptovalutabörserna i världen när det gäller säkerhet, enligt en oberoende granskning av Hacken.

"I dag, för att motverka cyberhot, måste teknikföretag ha sina egna cyberkrafter som kommer att verka på permanent basis. Eftersom inte bara den fysiska verkligheten behöver kontroll, utan även virtuell verklighet. Med digital globalisering eftersom metavärlden i synnerhet handlar om att radera fysiska, verkliga gränser mellan länder, uppgiften för alla intresserade länders regeringar och ledande teknikföretag - att skapa och utveckla ett internationellt nätverk för cybersäkerhet.

"När vi utvecklar ny teknik måste vi tydligt förstå att vi ger mark för nya risker och ger cyberbrottslingar nya grunder för ett slags test av sin egen styrka och bedrägliga system. Därför bör cyberutbildning och centraliserade cyberförsvarssystem gå hand in hand med utvecklingen och implementeringen av dessa teknologier," - betonade VD:n för WhiteBIT kryptovalutabörsen.

Annons

Se inspelningarna från European Cyber ​​Agora Conference 2022: https://www.microsoft.com/en-eu/cyber-agora/

Referens: WhiteBIT är den största kryptovalutabörsen i Europa. Den uppfyller alla KYC- och AML-krav. Det är bland de 2 bästa börserna i världen när det gäller säkerhet, baserat på en oberoende granskning av Hacken och har en AAA-betyg.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

trend