Anslut dig till vårt nätverk!

EU

Den här gången är det annorlunda: Förvalsseminarium

DELA MED SIG:

publicerade

on

20130108PHT05241_originalFölj seminariet live

Med knappt tre veckor tills de första vallokalerna öppnar för EU-valet tar parlamentet emot journalister från hela kontinenten den 5-6 maj för att diskutera de utmaningar och möjligheter som Europeiska unionen står inför. Talarna kommer att ta upp en rad frågor: från Lissabonfördragets inverkan på det kommande valet till unionens framtida inriktning.

På tisdag (6 april) kommer den tidigare Europeiska centralbankens president Jean-Claude Trichet att diskutera de ekonomiska och geopolitiska utmaningar och möjligheter som EU står inför. Andra talare är parlamentets vice ordförande Anni Podimata, kommissionär Connie Hedegaard, parlamentsledamöter och högre tjänstemän i parlamentet, som kommer att prata om en rad frågor som rör valet.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend