Anslut dig till vårt nätverk!

EU

Så här fungerar det: #EuropeanParliament förklaras i videoklipp

DELA MED SIG:

publicerade

on

20160707PHT36109_originalOm du tycker att EU:s inre verksamhet och politik är svår att förstå, är hjälpen nu till hands. Europaparlamentets How it Works-videor är där för att svara på alla dina frågor om ämnen som sträcker sig från dataskydd till Europeiska rådet. Fortsätt läsa för att ta reda på mer.

Parlamentets webbvideotjänst tillhandahåller audiovisuella nyheter, streamings och utbildningsvideor. Detta inkluderar How it Works-videorna, som förklarar olika EU-relaterade ämnen på ett enkelt sätt, på bara ett par minuter och på ditt eget språk.

Du kan hitta alla videor här.

Mer information

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend