Anslut dig till vårt nätverk!

Företag

Fusioner: Kommissionen godkänner förvärvet av #LNGTrading och optimeringsverksamheten för #EDFTrading av #JERATrading

DELA MED SIG:

publicerade

on


Europeiska kommissionen har i enlighet med EU:s koncentrationsförordning godkänt förvärvet av LNG-handels- och optimeringsverksamheten för EDF Trading Limited i Storbritannien, av JERA Trading Pte Ltd, Singapore. JERA Trading kontrolleras gemensamt av JERA Co. Inc., Japan, och EDF Trading, som tillhör den franska EDF-gruppen. JERA Trading är för närvarande verksamt inom kol- och frakthandel och optimering. Kommissionen drog slutsatsen att det föreslagna förvärvet inte skulle ge upphov till konkurrensproblem, eftersom det inte leder till några överlappningar. Transaktionen granskades enligt det förenklade förfarandet för granskning av koncentrationer. Mer information finns på kommissionens konkurrens webbplats, inom den offentliga fallet registret med ärendenummer M.8879.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend