Anslut dig till vårt nätverk!

Azerbaijan

Azerbajdzjans president utlyser snabbval till den 7 februari

DELA MED SIG:

publicerade

on

Republiken Azerbajdzjans president Ilham Aliyev har undertecknat en order om att hålla ett tidigt presidentval i landet. Presidenten beordrade den centrala valkommissionen att säkerställa genomförandet av snabbvalet den 7 februari.

“The Central Election Commission of the Republic of Azerbaijan should ensure that the extraordinary presidential elections of the Republic of Azerbaijan are scheduled for February 7, 2024,” Aliyev said in an order published by the Azerbaijani presidency.

Nästa presidentval i Azerbajdzjan var planerat till 2025.

Annons

Följ oss på social n

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend