Anslut dig till vårt nätverk!

Kanada

#CETA: En onlinepanel

DELA MED SIG:

publicerade

on

Kanada-EUIdag (15 februari) kommer Europaparlamentet att rösta om EU-Kanadas övergripande ekonomiska och handelsavtal, ett avtal som har mötts med sin del av kontroverser. Från början, när den regionala regeringen i Vallonien nästan förhindrade avtalets formella undertecknande. Även om det förväntas ratificeras i dagens omröstning, är samtalet kring detta avtal långt ifrån över.

Vi har bjudit in ett antal experter för att gräva djupare i alla sidor och fundera över var debatten fortsätter efter dagens omröstning i parlamentet.

Följ med oss ​​idag:

Magda Stoczkiewicz, direktör för Friends of the Earth Europe

Schams El Ghoneimi, utrikespolitisk rådgivare vid Europaparlamentet

Det här är inte en livechatt som kommer att utvecklas över ett specifikt tidsblock, utan snarare en konversation i verkligheten där deltagarna kommer att höra av sig under dagen. För att följa med som en fluga på väggen klicka på knappen under konversationen.

Annons

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend