Anslut dig till vårt nätverk!

Utbildning

Arbetsbaserat lärande för att hjälpa lågkvalificerade vuxna

DELA MED SIG:

publicerade

on

bg_cedefopLogoCedefop har publicerat sin briefingnot Återgå till lärande, återgå till jobbet, som utforskar hur riktigt riktade och utformade arbetsbaserade träningsprogram kan tillgodose sysselsättningsbehovet för lågkvalificerade vuxna.

Cirka 70.7 miljoner människor i Europa mellan 25 och 64 år definieras som lågkvalificerade, det vill säga med högst gymnasieutbildning. Denna kompetensgrupp har upplevt en ökad arbetslöshet sedan 2008 än någon annan.

En ny Cedefop-studie utvärderar de utbildningar som för närvarande erbjuds och föreslår sätt att göra arbetsbaserat lärande för lågkvalificerade vuxna mer effektiva.

Informationsinformationen finns på nio språk (spanska, tyska, grekiska, engelska, franska, italienska, litauiska, polska och portugisiska) och i två format (pdf eller e-bok optimerad för surfplattor och smartphones) här.

För det fullständiga informationsarkivet, klicka här.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend