Anslut dig till vårt nätverk!

EU

UKIP ledaren Farage smäller massinvandring igen

DELA MED SIG:

publicerade

on

_73281533_73279721UKIP-ledaren Nigel Farage har återigen uppvaktat kontroverser, med sitt påstående att "delar av Storbritannien har blivit 'oigenkännliga' på grund av massinvandringens effekter under det senaste decenniet".

När han talade vid UKIP:s vårkonferens sa han till partimedlemmar att öppnandet av Storbritanniens gränser för nya EU-medlemmar hade varit "skadligt för den sociala sammanhållningen", och tillade att han kände sig "obekväm" över den påstådda oviljan hos nyanlända att lära sig och tala engelska.

Vidare, i ett tal i Torquay, tillade han att "öppen dörr, massinvandring" hade skadat de fattigaste i Storbritannien och att UKIP - som vill lämna EU - skulle leda en "patriotisk kampback" i maj.

"I massor av våra städer och köpstäder har detta land, på kort tid, uppriktigt sagt blivit oigenkännligt. Oavsett om det är påverkan på lokala skolor och sjukhus, om det är det faktum att man i många delar av England inte hör engelska talas längre, är det inte den typen av gemenskap vi vill lämna till våra barn och barnbarn.” han lade till. Storbritannien, fortsatte Farage, hade blivit "förrådd" av "en politisk klass som hade sålt slut till Bryssel", vilket resulterade i att juridiska och politiska institutioner undergrävdes och att kontrollen över landets gränser förlorades.

Farage berättade om en tågresa som han nyligen hade gjort mellan London och Kent i en efterföljande frågestund och sa att han hade känt sig "lite besvärlig" över det faktum att så lite engelska talades.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend