Anslut dig till vårt nätverk!

Spot

Yttrande: Londons bättre framtid i ett bättre Europa - var och en förenad i mångfald

DELA MED SIG:

publicerade

on

Dirk_HazellAv Dirk Hazell, ledare och MEP-kandidat för London-regionen för 4 Freedoms Party (UK EPP) (bilden, höger) - @DirkHazell och Dr NoelleAnne O'Sullivan, MEP-kandidat för London-regionen för 4 Freedoms Party (UK EPP) (bilden nedan) - @PolComms

I dag (22 maj) är britterna de första i Europa att rösta i årets nyckelval till Europaparlamentet. Inför denna viktiga omröstning i Storbritannien, tal av gårdagens Confederation of British Industry (CBI) årliga middag i London, CBI:s president Sir Mike Rake varnade brittiska företag att risken för att Storbritannien lämnar EU redan finns orsakar osäkerhet och äventyrar framtiden Storbritanniens inåtriktade investeringar.

fotoprofilDen brittiska regeringen bör följa denna tydliga varning. Storbritannien får inte dras ut ur EU eftersom det konservativa partiet under David Cameron har infiltrerats av UKIP:s militanta tendens.

vi tror att Londons framtid är i hjärtat av Europa. Ja, EU behöver reformeras – men det bör göras genom att samarbeta med våra europeiska partner istället för att ständigt kritisera från sidlinjen. Storbritannien är ett fantastiskt land med ett stort folk, förenat i mångfald och kapabelt att leda att inte lämna EU.

När EU - styrt av Europas ledande parti, mainstream center-högerpartiet EPP European People's Party - reformerar under de kommande fem åren, kan bara 4 Freedoms Party (UK EPP) erbjuda Londonbor en stark röst inom EPP. EPP:s politiska familj planerar att skapa miljontals nya jobb genom omfattande europeiska reformer och initiativ som EU:s digitala inre marknad.

Genom att arbeta inom mainstream kommer vi att leverera verkliga resultat för London och utanför – inklusive att slutföra inre marknaden, som lanserades för tjugofem år sedan som ett brittiskt konservativt initiativ som i huvudsak skapades av vår ledande kandidat i London Dirk Hazell. 4 Freedoms Party (UK EPP) kommer att föra människor samman, inte driva isär dem.

I en diskussion nyligen om det nya 4 Freedoms Party (UK EPP) sänds på BBC TV Daily Politics Show, den tidigare CBI-chefen, Lord Jones, höll med om att Cameron hade fel när han hoppade av den mäktiga vanliga EPP-gruppen. Tyvärr sätter Cameron sin egen överlevnad som partiledare framför det brittiska nationella intresset, eftersom han tar Storbritannien till gränsen till brexit. Brittiska europaparlamentarikern Daniel Hannans bandwagon av UKIP sympatisörer är tydligt ta över, drar det konservativa partiet över kanten.

Annons

Storbritanniens premiärminister David Cameron har faktiskt tappade kontrollen i hans utkants Euro-grupp. Sedan januari 2013 har Tory-ledda ECR-gruppens parlamentsledamöter röstat två tredjedelar av tiden med Farages UKIP-ledda EFD-ledamöter: de gör sig gemensamt bland Europaparlamentets minst inflytelserika parlamentsledamöter.

Däremot kommer parlamentsledamöter från 4 Freedoms Party (UK EPP) att garantera brittiska bidrag till EPP:s åtgärder för jobb, välstånd och säkerhet. En brittisk parlamentsledamot i EPP kommer att vara värd mer för Storbritannien än hela UKIP:s delegation.

Som tidigare Tory-partiledare William Hague - och hans dåvarande rådgivare George Osborne - kommer minns att jag satt med mainstream center-högerledare vid vanliga EPP-toppmöten. Herrarna Hague och Osborne måste nu veta utan tvekan hur allvarligt a misstag som Cameron gjorde att beordra konservativa europaparlamentariker att lämna EPP 2009, avstå från den värdefulla chansen att forma europeisk politik inifrån. Cameron grottar hela tiden in i UKIP, men eftergift fungerar aldrig!

4 Freedoms Party (UK EPP) kommer att börja reparera skadan som Mr Cameron skapat. Vi erbjuder Londonväljare en positiv plattform av politik, som återspeglar en uppfriskande och framåtblickande tolkning av mainstream-centrum- och center-högervärden. Vi omfattar EU:s fyra grundläggande friheter för rörlighet för människor, varor, tjänster och kapital – plus de fyra friheter som beskrivs i USA:s president FD Roosevelts ikoniska State of the Union-tal 1941, nämligen: yttrandefrihet och gudstjänstfrihet, frihet från nöd och rädsla.

Våra EPP-värderingar kombinerar en stark ekonomi med värdighet för pensionerade och utsatta. Vi tror på social och miljömässig rättvisa. Vi har ett gjutjärnsåtagande, tyvärr under attack från andra i Storbritannien, för att garantera mänskliga rättigheter.

Brittiska röster avgivna i dag kommer räkna med att bygga politiska grupperingar i Bryssel. En röst på fel parti riskerar att skapa nya hårda och högerextrema politiska grupperingar i Europaparlamentet som ska försöka minska våra europeiska friheter.

Vi måste utmana UKIP:s anti-EU skräckmakare och andra resenärer: deras förvrängning av dåtid och nutid, deras förtryckande syn på framtiden. Det fiktiva förflutna som Farage och hans UKIP-sympatisörer frammanar är ett svek mot vår verkliga historia. Vi i Storbritannien är ett fantastiskt folk med en stark tradition av att vara rättvisa och öppna. Farages invandrarfientliga, främlingsfientliga rädsla har försämrat denna europeiska valkampanj. Farages gibbar förvränger sanningen och avleder uppmärksamheten från verkliga problem gjorda i Storbritannien - inte Bryssel.

Människor går igenom tuffa tider. Det är en hårdhet som tär på samhällets själ när miljardärer är rikare än någonsin, medan matbanker har blivit ett tragiskt behov för de utsatta. Brittiska politiker får inte komma undan med att skylla på "Bryssel" för bostadsbrist, utbildningsbrister, ålderdomliga transporter, hangarfartyg utan flygplan och andra inhemska problem, såsom undermålig cancervård, som brittiska politiker är ensamma ansvariga för.

Som vår presidentkandidat för EPP-kommissionen Jean-Claude Juncker sa till en fullsatt presskonferens i Bryssel i går eftermiddag: "Rösta, men ge inte dina röster till extremister, främlingsfientliga eller fascister, eftersom de tyvärr fortsätter att existera i Europa. Om vi ​​vill att Europa ska fungera och tjäna sina medborgare bör vi rösta på människor som kommer att arbeta hårt i nästa Europaparlament, som kommer att försvara europeiska värderingar och grundläggande rättigheter, som fortsätter att utsättas för regelbundna attacker både hemma och utomlands.”

4 Freedoms Party (UK EPP) som står i London – med en fullständig lista på åtta kandidater, inklusive medborgare från andra EU-medlemsstater – kommer att vara en stark röst i Europaparlamentet och försvara friheterna för alla som bor, arbetar och studerar i London och vidare. Vi tror på att föra människor samman, inte att driva isär dem.

Valda parlamentsledamöter från 4 Freedoms Party (UK EPP) kommer att ansluta sig till EPP-gruppen i Europaparlamentet när den sammanträder igen den första veckan i juli. Som parlamentsledamöter kommer vi att sitta med Angela Merkels mäktiga EPP-politiska familj och andra mainstream-center-högerledare i EU.

Vi tror på London. Vi tror på Europa. Vi tror på människor. @UK_EPP

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend