Anslut dig till vårt nätverk!

Våld

Kommissionär Jourová i Paris för G7-ministermöte om #Jämställdhet

DELA MED SIG:

publicerade

on

Idag (10 maj), kommissionsledamot Věra Jourová för rättsliga frågor, konsumentfrågor och jämställdhet (avbildad), will be in Paris to participate in the G7 ministerial meeting, ‘Making Gender Equality a Global Cause’.

“Since the beginning of its mandate, the Juncker Commission has acted on all fronts to improve the lives of women in Europe, the fight against violence against women, pay gaps and a better work-life balance,” said the commissioner, “but there is still a way to go to move gender equality forward more quickly. This is the message I will be sending at this meeting.”

Före G7-mötet kommer kommissionsledamot Jourová att besöka staden Bondy i Seine-Saint-Denis

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend