Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

#Brexit – Några av Mays lagstiftare försöker avsätta henne ännu tidigare: BBC:s politiska redaktör

DELA MED SIG:

publicerade

on

Lagstiftare i premiärminister Theresa Mays konservativa parti har påbörjat en ny satsning för att avsätta henne ännu tidigare så att hon inte har chansen att lägga sin Brexit-kompromissplan till omröstning i parlamentet, sa BBC:s politiska redaktör. skriver Costas Pitas och Guy Faulconbridge.

“There is a new push to oust PM ASAP so she doesn’t have chance to put the bill forward being led by Nigel Evans – Tory (Conservative) backbench committee meeting today – one tells me ‘it’s Sunday’ – day when euro results come thro that it’s over,” Laura Kuenssberg said on Twitter

"Saker och ting har blivit värre för maj över natten," tillade Kuenssberg.

Kan någon tvinga May att avgå?

 

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend