Anslut dig till vårt nätverk!

Företag

Fusioner: Kommissionen godkänner förvärvet av #Pfleiderer av #SVP

DELA MED SIG:

publicerade

on

The European Commission has approved, under the EU Merger Regulation, the acquisition of Pfleiderer Group S.A. of Poland by Strategic Value Partners, LLC (“SVP”) of the US. Pfleiderer is active in the production and supply of a range of engineered wood and surface finished products as well as laminates. SVP is an investment firm. The Commission concluded that the proposed acquisition would raise no competition concerns, given the limited horizontal overlaps and vertical links between the activities of SVP’s portfolio companies and Pfleiderer in the European Economic Area. The transaction was examined under the simplified merger review procedure. More information is available on the Commission’s konkurrens webbplats, inom den offentliga fallet registret med ärendenummer M.9423.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend