Anslut dig till vårt nätverk!

Cypern

#EUAid: Kommissionen placerar "arbetsgruppen för den turkcypriotiska gemenskapen" under direkt ledning av president Juncker och vice ordförande Dombrovskis

DELA MED SIG:

publicerade

on

Jean-Claude Juncker

Idag den 17 februari har Europeiska kommissionen beslutat att överföra "Task Force för den turkcypriotiska gemenskapen", kommissionens team som ansvarar för tillämpningen av EU:s biståndsprogram för den turkcypriotiska gemenskapen och för att hjälpa den turkcypriotiska att förbereda återföreningen från Cypern, till generalsekretariatets stödtjänst för strukturreformer (SRSS) som kommer att samordna alla kommissionens ansträngningar för att underlätta processen för återföreningen av Cypern. Beslutet träder i kraft omedelbart och understryker kommissionens beredskap att fortsätta att aktivt stödja processen på alla nivåer. "Task Force för den turkcypriotiska gemenskapen" inrättades 2004 och ingick, från 2014, i Generaldirektoratet för regionalpolitik.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend