Anslut dig till vårt nätverk!

Bitcoin

Utforska Bitcoins framtid: med Harley Simpson från Foxify.

DELA MED SIG:

publicerade

on

CoinReporter's Intervju med Harley Simpson från Foxify om förordningar, CBDC-innovationer och deras unika plattform

"När det kommer till långsiktig potential, ser vi redan en del av det spela ut med stora spelare som Fidelity och BlackRock som engagerar sig i rymden, även om det inte är direkt med Bitcoin. Medan vi för närvarande upplever en utmanande regulatorisk miljö i USA, tror jag att när bestämmelserna väl är på plats kommer större institutioner att komma in på marknaden. Detta kommer att leda till massadoption och minskad volatilitet över tid, vilket i slutändan belyser Bitcoins stora potential.

När det gäller regleringens inverkan på blockchain-industrin är det sant att regleringar kan bromsa utvecklingen av mindre projekt, eftersom inträdesbarriären kan bli svårare att navigera. Men på lång sikt kan skärpta regler leda till en minskning av bedrägerier och bedrägliga aktiviteter, vilket i slutändan gynnar branschen.

När man överväger effekten av centralbanks digitala valutor (CBDC) på kryptomarknaden, beror det verkligen på hur de används. Om CBDCs enkelt kan integreras med befintliga kryptoplånböcker och plattformar kan de hjälpa människor att bli mer bekväma med digitala valutor. Det kan dock ta lite tid för denna tillväxt att realiseras.

Med fokus på användningsfallet för Foxify har vårt företag utvecklat en unik peer-to-peer-handelsplattform. Istället för att förlita sig på en centraliserad market maker kan användare skapa sina egna affärer och hitta motsvarigheter direkt på plattformen. Detta tillvägagångssätt stärker detaljhandlare och främjar en rättvis och transparent handelsmiljö.

Vår plattform är decentraliserad, med medel i ett smart kontrakt snarare än av företaget. Detta säkerställer att transaktioner är säkra, och det fungerar på ett sätt som liknar andra decentraliserade applikationer. När det gäller säkerheten för transaktioner på vår plattform är den lika säker som en vanlig Web3-plånbok, förutsatt att det inte finns några skadliga element i det smarta kontraktet. De tekniska detaljerna kan vara komplexa, men användare kan ha förtroende för säkerheten för sina affärer på vår plattform. "

"Den enda garantin i krypto är risk"

Annons

Dela den här artikeln:

Trend