Anslut dig till vårt nätverk!

Brexit

Hunt säger att parlamentet endast kommer att godkänna #Brexit-avtalet förenligt med omröstning

DELA MED SIG:

publicerade

on


Storbritanniens utrikesminister Jeremy Hunt
(avbildad) har sagt att han tror att det brittiska parlamentet bara skulle godkänna ett brexitavtal som var förenligt med "bokstaven och andan" i folkomröstningsresultatet 2016 till förmån för att lämna EU, skriva David Brunnström och Lisa Lambert.

Hunt talade i FN och sa att Storbritannien var hoppfullt, men "försiktigt hoppfullt, snarare än vilt hoppfullt", om att nå en överenskommelse med EU om villkoren för Brexit, eftersom det ligger i båda sidors intresse.

“I think Parliament will only accept a deal that is consistent with the letter and spirit of the referendum result – the decision by the British people to leave the European Union,” he told reporters.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend