Anslut dig till vårt nätverk!

Allmänt

3 saker för företag att tänka på när man använder en grönare ekonomi

publicerade

on

Det finns en mängd olika saker för företag att tänka på i dessa dagar, men ett element som med rätta har stigit upp på agendan under det senaste decenniet är miljön.

Nu har en ny undersökning satt fokus på hur små och medelstora företag i Storbritannien känner för att bli gröna, och resultaten tyder på att många i allmänhet är positiva till att ta steget.

Färska möjligheter

Edie rapporterade om undersökningen som genomfördes av Opinium för Entrepreneurs Network och Enterprise Trust i början av denna månad. Den fann att två tredjedelar av små och medelstora företag i Storbritannien tror att en grön ekonomi skulle skapa positiva möjligheter.

Det avslöjade också att 54 procent av de 500 undersökta företagen, som inkluderade organisationer från områden inklusive detaljhandel och tillverkning, hade vidtagit åtgärder för att bli mer miljövänliga under det senaste halvåret.

Men om du är en del av ett företag som vill bli grönare just nu, vad kan vara några av de viktigaste frågorna du måste tänka på? Här ger vi bara tre förslag på vad du ska göra.

1. Finansiering boost

Opiniumundersökningen visade att 61 procent av företagen var optimistiska för att en grön ekonomi skulle vara positiv för deras affärer med avseende på ekonomi. Att göra miljövänliga förändringar i en organisation kan dock kräva finansiering, så företag måste undersöka tillvägagångssätt för den frågan.

Det finns en rad möjligheter för närvarande, men en som kan ge en snabb boost är Coronavirus Business Interruption Loan Scheme. Som Finansieringsalternativ förklarar, initiativet lanserades av den brittiska regeringen för att stödja dem som har utsatts för störningar på grund av COVID-19. Nu förlängt till slutet av januari nästa år kan CBILS vara ett sätt för företag att både hantera effekterna av pandemin, utan tvekan en annan stor förestående fråga som företag står inför idag, och även ta steg för att bli grönare.

2. Få personal engagerad

När man undersökte orsakerna till att företag väljer att bli gröna avslöjade Opinium-forskningen att många sa att det fanns ökade förväntningar från människor inklusive de som söker jobb.

Med detta i åtanke kommer det att vara viktigt att se till att nya rekryterar är fullt engagerade i ditt företags insatser relaterade till miljö och andra områden - och det kräver kvalitet ombord. Att göra detta rätt kan vara enormt, som statistik sammanställd av OC Tanner avslöjade att 69 procent av de anställda är mer benägna att stanna kvar i ett företag i tre år efter en stark erfarenhet ombord.

3. Markera dina ansträngningar

Ökade förväntningar bland konsumenter betraktades också av vissa deltagare i Opiniumundersökningen som en drivkraft bakom dem som blev gröna. Så om du har vidtagit åtgärder för att bli mer miljövänlig, varför inte berätta för allmänheten om det?

Tänk på hur du kan arbeta med gröna meddelanden eller fallstudier om dina ansträngningar för marknadsföringskampanjer, eftersom det kan öka ditt rykte i befintliga och nya kunders ögon.

Gör ändringar

Det är en fascinerande tid för många företag just nu och miljöfrågor är förmodligen viktigare än någonsin tidigare.

Opiniumundersökningen har satt en spännande strålkastare på hur många företag tycker om ämnet och det kommer att bli intressant att se hur saken utvecklas under de kommande månaderna och åren.

 

Fortsätt läsa

Allmänt

Londonföretag kräver snabba åtgärder för att skydda Eurostars framtid

publicerade

on

Londons affärsledare har skrivit till regeringen och ber den att se till att den gröna porten till Europa skyddas. En kopia av brevet publiceras nedan.

 

Fortsätt läsa

Allmänt

Det bästa av 5G har ännu inte kommit  

publicerade

on

Chefer från ledande mobiloperatörer har uppmanat konsumenterna att ha tålamod med 5G, förklara mer avancerade funktioner och användningsfall kommer att bli tillgängliga när tekniken utvecklas.

På den senaste branschkonferensen CES 2021 sa Drew Blackard, VP för produkthantering vid Samsung Electronics America (SEA), till en panel att många nuvarande tjänster inklusive videostreaming bara är "bättre på 5G".

Men han tillade mer avancerade "endast 5G-upplevelser" kommer att bli vanliga "mer och mer när infrastrukturen utvecklas" och tekniken används mer allmänt.

Blackard noterade att SEA hade "gjort en hel del utveckling med partners för att bygga ut hur dessa kan se ut", och pekade på ett samarbete med AT&T för att erbjuda AR-upplevelser för sportfans.

Ice Mobility-ordförande och grundare Denise Gibson tillade "det finns ett element av tålamod" för att förverkliga 5G: s potential.

Hon sa att 5G "är en plattform som kommer att utvecklas" och förklarar "det handlar inte bara om" geografisk räckvidd, utan också tillhandahållande av avancerade funktioner och tjänster i nätverk och enheter.

Blackard tillade "partnerskap är uppenbarligen nödvändiga", och noterade att 5G krävde "en grupp, en bransch för att föra fram det. Det är inte en enda spelare som kan göra det ”.

Abraham Lui, Huawei: s chefsrepresentant för EU-institutionerna, sa "I Europa är det bästa av 5G ännu inte. När 5G-distributionen samlas i takt över hela kontinenten kommer användarna att uppskatta fördelarna med denna spelförändrande teknik i nära framtiden".

Fortsätt läsa

Allmänt

Investera i lokala resurser för Europas strategiska autonomi

publicerade

on

Dagens (14 januari) Forum Europe Debate, som var värd för parlamentsledamöterna García del Blanco (S&D), Eva Maydell (PPE), Alexandra Geese och Anna Cavazzini (De gröna / EFA), diskuterade de praktiska, tekniska och politiska frågor som kommer att avgöra framtid för teknik och data i Europa.

Huawei: s chefsrepresentant för EU-institutionerna Abraham Liu redogjorde för företagets bidrag till detta mål idag under onlinedebatten ”Europa i den digitala tidsåldern: globala partnerskap för att främja europeiskt ledarskap”, organiserat av Forum Europe.

Abraham Liu, Huawei huvudrepresentant för EU-institutionerna

Huawei chefsrepresentant vid EU-institutionerna Abraham Liu

"Vi kan öka Europas digitala suveränitet genom att hjälpa det att utveckla och skydda strategiska resurser - men öppenhet och gemensamma standarder kommer att vara nyckeln till att komma dit", säger Huaweis Abraham Liu. "Hur kan man låsa upp digital suveränitet för Europa? Genom att skydda ledarrollen som gör det möjligt att ställa globala standarder genom öppenhet och innovation och genom att investera i de tillgångar som skyddar dess strategiska intressen."

”Huawei bidrar till EU: s digitala suveränitet på tre viktiga sätt: genom att agera som en stor investerare i och partner till den europeiska industrin; genom att bidra till att data och innovation förblir i Europa. och genom att bidra till ett öppet och säkert europeiskt digitalt ekosystem, ”betonade Liu under evenemanget. "Vi vill att europeiska medborgare ska ha den bästa tekniken, den bästa integriteten och den bästa säkerheten, utan att behöva förlita sig på förtroende eller hindras av brist på val eller kostnad."

Liu betonade den viktiga rollen för Europa när det gäller att skapa ett regelverk som möjliggör säkerhet baserad på gemensamma standarder och fakta snarare än bara förtroende: ”Jag är övertygad om att Europa bör sätta reglerna. Det bör också vara öppet så att alla multinationella företag, som vårt, kan följa dessa regler, säger han.

Huawei har investerat kraftigt i europeisk industriproduktion, med framtida prioriteringar inklusive investeringar i att bygga anläggningar för 5G-produktion och avancerade tekniska forskningsanläggningar inom cybersäkerhet och transparens. Under de närmaste fem åren har företaget åtagit sig att investera 100 miljoner euro i utvecklingen av ett robust AI-ekosystem i Europa, och samarbetar för att ansluta branschledare med minst 200,000 XNUMX utvecklare.

Fortsätt läsa
Annons

Twitter

Facebook

trend