Anslut dig till vårt nätverk!

Italien

Inspirera den digitala transformationen

DELA MED SIG:

publicerade

on

The ZTE 5G Summit & User Congress, “Inspire the Digital Transformation”, has taken place in Italy.  It’s a large international forum hosted by ZTE every year.

Baserat på den senaste branschutvecklingen samlades prestigefyllda gäster och industriella tankeledare från globala operatörer, regeringsrepresentanter, konsultinstitutioner, industripartners och banbrytande organisationer inom ICT-branschen för att utbyta industriella insikter och innovationer.

Det två dagar långa evenemanget utforskade innovativ transformation sett genom 5G och vidare.

Jianpeng Zhang, Senior Vice President för ZTE Corporation, pratade med EU-reportern

– Branschen har mycket höga krav på teknisk innovation. Om man tittar på teknikens omvandling i branschen kommer man uppenbarligen att upptäcka att under nästan varje decennium kommer ny innovativ teknik att uppfinnas.

Så det betyder att du måste fortsätta förnya. Det betyder att vi måste fortsätta att investera i innovation. 5G är en komplicerad teknik och en revolutionerande teknik som kommer att medföra den revolutionerande förändringen"

Organiserad och ledd av ZTE, över trehundra branschledare och experter som deltog i kongressen hörde från en mängd prestigefyllda partners och kunder.

Annons

Under evenemanget fick deltagarna höra insikter från GSMA, 3GPP, Intel, CCS Insight, Global Data och top-tier operatörer som delade sina synpunkter på branschutveckling och de senaste tekniska innovationerna som inspirerar till den digitala transformation som branschen just nu upplever.

Den andra dagen dök olika talare djupare in i de senaste innovationerna och lösningarna. Delegaterna fick möjlighet att se andra operatörer och ZTE-experter visa upp den senaste tekniken på området tillsammans med framgångsrika fall.

Topics included – Discovering Revolutionary Solutions and Inspiring the Digital Transformation. 5G Real-world use cases & 5G application showcase, and the release of the “Beyond 5G” White Paper.

Det fanns också utställningar av de senaste lösningarna: framtida nätverk, nätverksförbättring, framtida stads- och hemkomstmodell och den nya generationens gröna lösningar.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend