Anslut dig till vårt nätverk!

Business Information

Blockchain: HUBburger erbjuder sin samling av NFT

DELA MED SIG:

publicerade

on

Blockchain Economy Summit, som ägde rum den 28 februari i London, är världens största blockchain-konferens som lockar en global publik. Evenemanget gav en utmärkt plattform för företag att visa upp sina innovativa produkter, och Maciej Sagal, VD för HUBbrger talade med CoinReporter om sitt företags användning av blockchain-teknik för sin samling av NFT:er.

Under intervjun diskuterade Sagal funktionerna i Hubbergers NFT-samling, som inkluderar 420 NFTs i frösamlingarna, samt aktier och data som ingår i NFT:s. Han förklarade att företaget använder en tokeniseringsmodell för att möjliggöra handel med aktier, utan behov av direkt delning av aktier, vilket kan orsaka regulatoriska frågor. Han tillade att företaget har byggt upp en gemenskap av konstnärer över hela världen och driver varuautomater genom partnerskap, vilket gör det möjligt för människor att köpa och äga aktier i företaget.

Sagal delade också sina tankar om potentialen för tokenisering på fastighetsmarknaden och noterade att det reglerande landskapet kommer att behöva bli mer gynnsamt för sådan innovation. Han betonade vikten av att vara ansvarsfull och etisk i kryptobranschen och arbeta för att åstadkomma förändring genom att vidta åtgärder och engagera sig med tillsynsmyndigheter och beslutsfattare.

Sammantaget ger Sagals insikter ett värdefullt perspektiv på det nuvarande tillståndet och framtida potential för blockchain- och NFT-industrierna.

Dela den här artikeln:

Trend