Anslut dig till vårt nätverk!

Företag

Säg vad du tycker om säkerheten för turistlogitjänster: Lansering av offentligt samråd

DELA MED SIG:

publicerade

on

18-juli-peerpowerWith more and more consumers choosing to spend their holidays outside their country of residence, they should feel safe in any tourism accommodation venue across the EU. Following calls from the European Parliament and the industry, the European Commission is asking for tourists’ and businesses’ views to collect information and evidence on consumers’ experiences with tourism accommodation.

Samrådet kommer att hjälpa till att utvärdera vissa grundläggande aspekter av säkerheten för turistboende. Är till exempel befintliga EU-regler tillräckliga och genomförs de adekvat i medlemsländerna? Tas hänsyn till moderna säkerhetsrisker när man tillhandahåller logitjänster för gränsöverskridande turism? Är dessa risker kopplade till luckor i gällande lagstiftning? Vilken påverkan har befintliga krav på små och medelstora företag och utsatta konsumenter?

Intresserade har fram till den 30 november 2014 på sig att dela sin åsikt i ämnet. Mer information och själva samrådet finns tillgängligt här..

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend