Anslut dig till vårt nätverk!

Utbildning

GSOM SPbU och Kozminski University tecknade avtal om sitt första dubbelprogram

DELA MED SIG:

publicerade

on

Graduate School of Management, St. Petersburg University (GSOM SPbU) och Kozminski University (KU) lanserar sitt första gemensamma dubbelexamensprogram i Corporate Finance and Accounting. Det nya dubbelexamensprogrammet kommer att innehålla kvalificerade studenter från Master in Corporate Finance (MCF)-programmet vid GSOM och studenter på Master in Finance and Accounting vid KU. Urvalet av studenter till det nya dubbelexamensprogrammet kommer att påbörjas höstterminen 2021, studierna startar läsåret 2022/2023.

Som en del av ett nytt avtal kommer studenterna att tillbringa sina tre och fyra terminer vid värdinstitutioner, och kandidater som framgångsrikt fullföljer alla programkrav för GSOM och KU kommer att få masterexamen från båda institutionerna.

"Framtiden tillhör partnerskap, allianser och samarbeten: det hjälper till att se mål från olika vinklar, snabbt reagera på förändringar och skapa relevanta och efterfrågade produkter. Under det nya läsåret lanserar vi tillsammans med Kozminski University ett dubbelexamensprogram inom Master in Corporate Finance-programmet: vi kommer att utbyta erfarenheter, jämföra våra mål och resultat, och ge studenter som kan tillämpas både från världen och världen. GSOM SPbU är långvariga akademiska partners, vår relation har testats genom åren och dussintals utbytesstudenter. Jag är övertygad om att den nya nivån av samarbete kommer att föra handelshögskolor närmare varandra och göra våra masterprogram mer intressanta och praktikinriktade", säger Konstantin Krotov, verkställande direktör för GSOM SPbU.

Sedan 2013 har GSOM SPbU kandidat- och masterstudenter deltagit i utbytesprogram och fakultet och personal vid Handelshögskolan — i akademiska utbytesprogram med Kozminski University.

"Nära samarbete med det äldsta universitetet i Ryssland — Sankt Petersburgs universitet och GSOM SPbU kröntes nyligen med en dubbel examen på Master in Finance and Accounting-programmet. Det är ett naturligt steg i att intensifiera våra toppstudenters utbytesmöjligheter genom att ge dem tillgång till en av de största marknaderna. Således fortsätter KU att stärka sin position som en global brygga för affärsmöjligheter och ledare för interkulturell förståelse för affärsmöjligheter och finländsk ekonomi," sa Fran, PhD. Redovisningsprogram vid KU.

Från och med 2022 kommer fyra MCF-studenter att kunna fortsätta sina studier inom Master in Finance and Accounting-programmet vid en av de ledande handelshögskolorna i Polen. Kozminski University har ackreditering med trippelkronor samt ACCA- och CFA-ackrediteringar. Kozminski Universitys finans- och redovisningsprogram är rankat som 21:a plats i Financial Times (FT) rankas bland världens 55 bästa masterprogram i företagsfinansiering.

Master in Corporate Finance-programmet vid GSOM SPbU är också ACCA-ackrediterat. GSOM SPbU har rankats bland världens ledande program och handelshögskolor många år i rad enligt den internationella affärstidningen Financial Times. 2020 rankades GSOM SPbU 41:a i Financial Times Masters in Management-ranking och 51:a i Financial Times European Business School ranking. GSOM SPbU Executive MBA-programmet gick in i de 100 bästa världsprogrammen för första gången och tog 93:e position i Financial Times Executive MBA Ranking 2020.

Annons

GSOM SPbU är en ledande rysk handelshögskola. Det grundades 1993 vid St Petersburg University, som är ett av de äldsta klassiska universiteten och det största centrumet för vetenskap, utbildning och kultur i Ryssland. Idag är GSOM SPbU den enda ryska handelshögskolan som ingår i de 100 bästa Europaskolorna i Financial Times-rankningen och har två prestigefyllda internationella ackrediteringar: AMBA och EQUIS. GSOM Advisory Board innehåller ledare från näringslivet, regeringen och det internationella akademiska samhället.

Kozminski universitet grundades 1993. Det är en av de äldsta icke-offentliga högre utbildningsanstalterna i Polen. Grund-, doktorand- och doktoranderna och deltagarna i forskar- och MBA-program som studerar vid KU utgör en befolkning på 9,000 60,000. Befolkningen av KU-utexaminerade är för närvarande över XNUMX XNUMX. Kozminski University är en affärsinriktad högre utbildningsinstitution som erbjuder ett brett utbud av utbildningsprogram, med fulla akademiska rättigheter och anses vara den bästa handelshögskolan i Central- och Östeuropa enligt Financial Times ranking. År 2021 rankades Kozminski University som nummer 21 i Global Masters in Finance Ranking publicerad av Financial Times. Det är det enda universitetet rankat från Polen och Central- och Östeuropa.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend