Anslut dig till vårt nätverk!

EU

Facebook: Gå med i chatt med Mikael Gustafsson om att förebygga våld mot kvinnor

DELA MED SIG:

publicerade

on

20140304PHT37505_originalVåld berör många kvinnors liv i Europa. Vad mer kan göras för att förhindra det? Parlamentets Facebook-fans har en chans att diskutera ämnet med Mikael Gustafsson, en svensk medlem i GUE/NGL-gruppen som är ordförande i kvinnorättskommittén. Chatten kommer att äga rum onsdagen den 5 mars från 13:30 CET inför årets internationella kvinnodagen.

Internationella kvinnodagen hålls varje år den 8 mars. I år är temat att förebygga våld mot kvinnor, vilket kan stoppa dem från att fullt ut delta i samhället. I februari godkände parlamentet en rapport om hur man kan förebygga könsrelaterat våld. Gå med i chatten onsdagen den 5 mars från 13:30 CET kl klicka här. Du har 45 minuter på dig att ställa frågor.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend