Anslut dig till vårt nätverk!

Försvar

Storbritannien säger att de inte kommer att kompromissa med navigeringsfriheten i #StraitOfHormuz

DELA MED SIG:

publicerade

on

“There cannot be compromise on freedom of navigation in the Strait of Hormuz and Britain can work with the United States on its approach to the issue despite their differing views on the 2015 Iran nuclear deal,” British Foreign Secretary Jeremy Hunt (bilden till höger) sa på måndag, skriver Kylie MacLellan.

"När det gäller navigationsfrihet kan det inte bli någon kompromiss," sa Hunt till lagstiftare och tilllade att medan USA inte längre stöder kärnkraftsavtalet som Storbritannien fortfarande stöder, samarbetade de fortfarande i de flesta frågor.

"Det är därför lösningen som vi föreslår för kammaren (Commons) i eftermiddag är en som skapar en mycket bredare allians av länder, inklusive andra länder som oss som har en annan inställning till Iran kärnkraftsavtal."

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend