Anslut dig till vårt nätverk!

Europeiska kommissionen

Hög representant/vicepresident Borrell i Ukraina i morgon

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi använder din registrering för att tillhandahålla innehåll på ett sätt du har samtyckt till och för att förbättra vår förståelse av dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Hög representant / vice ordförande Josep Borrell (avbildad) kommer att resa till Ukraina på 4-6 januari. Hans första utlandsresa i år understryker EU:s starka stöd till Ukrainas suveränitet och territoriella integritet i en tid då landet konfronteras med rysk militär uppbyggnad och hybridaktioner. HRVP, tillsammans med Ukrainas utrikesminister Dmytro Kuleba, kommer först att besöka östra Ukraina och kontaktlinjen. Han kommer sedan att resa till Kiev där han ska träffa ukrainska myndigheter. Den höga representanten kommer att tala till pressen på onsdag (5 januari) kl. 12. Videoinspelningar kommer att finnas tillgängliga på EbS.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

trend