Anslut dig till vårt nätverk!

Azerbaijan

Azerbajdzjan är värd för mötet på toppmötet för NAM Contact Group som svar på COVID-19 om global återhämtning efter pandemi

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi använder din registrering för att tillhandahålla innehåll på ett sätt du har samtyckt till och för att förbättra vår förståelse av dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.


Toppmötet på NAM Contact Group som svar på COVID-19 om post-pandemisk global återhämtning har startat i Baku.

Stats- och regeringschefer för ett 70-tal länder, presidenter i Bosnien och Hercegovina, Turkmenistan, Uzbekistan, Irak, Libyen, vicepresidenter för Kuba, Gabon, Tanzania, premiärministrar i Algeriet och Kenya, representanter på hög nivå för olika länder, chefer för internationella organisationer - Ordförande för den 77:e sessionen i FN:s generalförsamling (UNGA) Csaba Kőrösi, generalsekreterare för World Tourism Organisation (WTO) Zurab Pololikashvili, generaldirektör för International Organization for Migration (IOM) António Vitorino, generaldirektör för FN:s kontor i Genève (FN Genève) Tatiana Valovaya, generalsekreterare för den ekonomiska samarbetsorganisationen (ECO) Khusrav Noziri, samt ministrar, biträdande ministrar, ambassadörer och andra deltar i toppmötet.

Deltagandet av representanter på hög nivå i toppmötet för den alliansfria rörelsens kontaktgrupp som svar på COVID-19 om post-pandemisk global återhämtning som hölls i Baku visar återigen att Azerbajdzjan ger viktiga bidrag till organisationens aktiviteter.

Azerbajdzjans värd för detta viktiga toppmöte där globala frågor diskuteras är en manifestation av den vikt landet fäster vid multilateralism och global solidaritet.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

trend