PM-kontoret avvisar BBC-rapporten i november #Brexit tidtabell

| November 8, 2018

Storbritannien vill ha ett Brexit-avtal i slutet av november och premiärministern Theresa May skulle ge ett tal på 19 november som säger att hon hade avlämnat folkomröstningen med en överenskommelse som bringar landet tillbaka tillsammans, rapporterade BBC på tisdag (6 november) skriver Costas Pitas.

"Det felaktiga och barnsliga språket i det här dokumentet bör vara tillräckligt för att klargöra att det inte utgör regeringens tänkande. Du skulle förvänta dig att regeringen har planer för alla situationer - för att vara tydlig, det här är inte en av dem. "

BBC citerade dokumentet som att säga Brexit-minister Dominic Raab (avbildad bakom Michel Barnier) kommer också att lägga till parlamentet genom ett uttalande om återkallelseavtalet och framtida ramar på november 19.

Parlamentet skulle rösta om 27 november, enligt dokumentet.

Taggar: , , ,

Kategori: En framsida, Brexit, EU, UK