#Huawei Europe reagerar på presidentens verkställande order undertecknad på 15 maj

| Kan 16, 2019

I ett uttalande som släpptes idag, 15th Maj, Huawei Europe sa: "Huawei är den oöverträffade ledaren i 5G. Vi är redo och villiga att engagera oss med den amerikanska regeringen och komma fram till effektiva åtgärder för att säkerställa produktsäkerhet. Att begränsa Huawei som gör affärer i USA kommer inte att göra USA säkrare eller starkare. Istället kommer detta att tjäna endast för att begränsa USA till sämre, men dyrare alternativ, vilket gör att USA släpar efter i 5G-utplaceringen och så småningom skadar de amerikanska företagens och konsumenternas intressen.

Med tanke på det viktiga behovet av globalt samarbete och integrerade lösningar inom IKT globalt kommer Huawei att fortsätta att utveckla nära relationer med europeiska länder och transportörer som en viktig partner för Europas digitala omvandling.

Vi är fortsatt engagerade i EU och syftar till att främja dialog och att samla intressenter om relevanta digitala problem. På 21 maj anordnar vi en händelse på Huawei Cybersecurity Center där vi direkt kommer att ta itu med beslutet från den amerikanska regeringen tillsammans med andra viktiga frågor kring utbyggnaden av 5G i Europa. Du kan hitta mer information om händelse här och RSVP till events@huawei.eu.

Om Huawei

Huawei är en ledande global leverantör av infrastruktur för information och kommunikationsteknik (IKT) och smarta enheter. Med integrerade lösningar på fyra nyckelområden - telenät, IT, smarta enheter och molntjänster - är vi engagerade i att föra digitalt till varje person, hem och organisation för en helt ansluten och intelligent värld.

Huaweis end-to-end-portfölj av produkter, lösningar och tjänster är både konkurrenskraftigt och säkert. Genom öppet samarbete med ekosystempartner skapar vi varaktigt värde för våra kunder, arbetar för att bemyndiga människor, berika hemlivet och inspirera innovation i organisationer av alla former och storlekar.

Huawei fokuserar innovation på kundbehov. Vi investerar kraftigt i grundforskning, med inriktning på tekniska genombrott som driver världen framåt. Vi har fler än 180,000 anställda, och vi arbetar i fler än 170 länder och regioner. Huawei grundades i 1987, ett privat bolag som ägs av sina anställda.

För mer information, besök Huawei online på www.huawei.eu. "

Kommentarer

Facebook kommentarer

Taggar: , , , , , , , , ,

Kategori: En framsida, Kina, Politik, US

Kommentarer är stängda.