Anslut dig till vårt nätverk!

Kina

#Huawei Europe reagerar på den amerikanska presidentens verkställande order som undertecknades den 15 maj

DELA MED SIG:

publicerade

on

I ett uttalande som släpptes idag, 15th Maj, Huawei Europe sa: "Huawei är den oöverträffade ledaren inom 5G. Vi är redo och villiga att samarbeta med den amerikanska regeringen och komma med effektiva åtgärder för att säkerställa produktsäkerhet. Att begränsa Huaweis verksamhet i USA kommer inte att göra USA säkrare eller starkare. Istället kommer detta bara att tjäna till att begränsa USA till sämre, men dyrare alternativ, vilket gör att USA släpar efter i 5G-utbyggnaden och så småningom skadar amerikanska företags och konsumenters intressen. 

Given the important need for global cooperation and for integrative solutions in the field of ICT globally, Huawei will continue to foster close relationships with European countries and carriers as a key partner to Europe’s digital transformation.

Vi är fortsatt engagerade i EU och strävar efter att främja dialog och att föra samman intressenter i relevanta digitala frågor. Den 21 maj kommer vi att stå värd för ett evenemang på Huawei Cybersecurity Center där vi direkt kommer att ta upp beslutet som tagits av den amerikanska regeringen tillsammans med andra nyckelfrågor kring utbyggnaden av 5G i Europa. Du kan hitta mer information om händelse här och OSA till [e-postskyddad].

Om Huawei

Huawei är en ledande global leverantör av informations- och kommunikationsteknologi (IKT) infrastruktur och smarta enheter. Med integrerade lösningar inom fyra nyckeldomäner – telekomnätverk, IT, smarta enheter och molntjänster – har vi åtagit oss att föra digitalt till varje person, hem och organisation för en helt uppkopplad, intelligent värld.

Huawei’s end-to-end portfolio of products, solutions and services are both competitive and secure. Through open collaboration with ecosystem partners, we create lasting value for our customers, working to empower people, enrich home life, and inspire innovation in organizations of all shapes and sizes.

Huawei fokuserar innovation på kundbehov. Vi investerar kraftigt i grundforskning, med inriktning på tekniska genombrott som driver världen framåt. Vi har fler än 180,000 anställda, och vi arbetar i fler än 170 länder och regioner. Huawei grundades i 1987, ett privat bolag som ägs av sina anställda.

Annons

För mer information, besök Huawei online på www.huawei.eu.  "

 

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend