Anslut dig till vårt nätverk!

Företag

Aruba säkrade förstaplatsen som det mest attraktiva investeringsklimatet i Karibien

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi använder din registrering för att tillhandahålla innehåll på ett sätt du har samtyckt till och för att förbättra vår förståelse av dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

Aruba är den perfekta destinationen för att vidga dina kommersiella horisonter. Även om nederländska är det officiella språket på Aruba, talar de flesta invånare minst fyra språk, inklusive engelska och spanska, vilket ökar tillgängligheten till marknader globalt. Aruba ligger i den södra kanten av Karibien och är en strategisk inkörsport till marknader som Latinamerika, Nordamerika och Europa. Arubas infrastruktur inkluderar toppmoderna hamn- och flygplatsfaciliteter som kompletterar utmärkta transporter av varor och människor. Med direkt tillgång till flyg och anslutningar till större städer i USA och LATAM, underlättar Aruba affärsresor, handel och anslutningar, vilket gör det bekvämt för investerare att komma åt nyckelmarknader.

Att bo på ön ger också en unik ölivsupplevelse samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. Kombinationen av vackra stränder, ett behagligt klimat och ett välkomnande samhälle bidrar till en trevlig livsstil med utmärkta familjebekvämligheter. Arubas öliv erbjuder en unik blandning av kulturell mångfald och underhållningsalternativ. Du kan njuta av en levande konstscen, kulturfestivaler, internationell mat och fritidsaktiviteter som berikar livskvaliteten och ger en gynnsam miljö för både arbete och fritid. Aruba är en idealisk plats för att njuta av en balans mellan arbete och privatliv; det är lätt att förstå varför Aruba kallas One Happy Island. 

Ladda ner Investor Guide.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend