Lansering av utländsk korrespondents klubb i #UAE

| Kan 26, 2019

Presidenten för Brussels Press Club och ägare / utgivare av EU-Reporter, Colin Stevens, hedrade i veckan (tisdag, 21 May 2019) för att vara officiell gästhögtalare vid invigningsceremonin av lanseringen av utrikesporrespondentens UAE-klubb i Abu Dhabi.

Under patronage och närvaro av HE Dr Sultan Ahmad Sultan Al Jaber, statsministern, ordförande för De Forenede Arabiska Emiratens nationella mediaråd, öppnades den utländska korrespondentens UAE-klubb som en anläggning och mötesplats för utländska korrespondenter från världens media baserade på eller besöker UAE.

Beläget i det nya Rotana-komplexet i Abu Dhabi erbjuder klubben utmärkta moderna faciliteter för möten, presskonferenser, nätverk och avslappnad konversation mellan UAE: s statsministrar och officiell och världens press.

Det är tänkt att tillgången till klubben, som är fri till ackrediterad pressmedlem och media, kommer att utökas till andra regeringsrepresentationer i UAE och företag som gör affärer i UAE, vilket säkerställer ett centralt mediahub och "one stop" kontaktpunkt för alla press- och mediaundersökningar, presskonferens och evenemang.

Colin Stevens och Jaber Al Lamki

Efter att ha blivit välkomnad av Executive Director Media & Strategic Communication från UAE: s nationella mediaråd Jaber Al Lamki, talade Colin Stevens om sin roll som president för pressklubben Bryssel och förlängde sina hälsningar och goda önskningar till FCC UAE för en lyckad framtid.

Press Club Brussels håller ordförandeskapet för både Europeiska Pressföreningens pressförening och ordförandeskapet för internationella pressklubbar för 2019 / 20.

Colin Stevens utökade en öppen inbjudan till alla medlemmar och tjänstemän från UAE: s utländska korrespondentsklubb för att besöka och vara välkommen vid pressklubben Bryssel när som helst.

Efter en avslappnad och informell mottagning mötte Colin utländska korrespondenter baserade i UAE, däribland Becky Anderson och Nic Robertson från CNN, Daleen Hassan från Euronews, Nesreen Bakheit från Sky Arabia och Mohamed Alhammadi från Journalistförbundet i UAE.

Medlem av pressen och media som besöker UAE kommer alltid att få ett varmt välkomnande på den utländska korrespondentens UAE-klubb - Rotana Complex - Abu Dhabi.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Fatima Ramadan
E-post: info@fccuae.org
Tel: 00971 56 411 2176

Kommentarer

Facebook kommentarer

Taggar: , , , , , , ,

Kategori: En framsida, EU-Reporter, Förenade arabemiraten

Kommentarer är stängda.