Lansering av utländsk korrespondents klubb i #UAE

| Kan 26, 2019

The president of the Brussels Press Club and owner/publisher of EU-Reporter, Colin Stevens, was honoured this week (Tuesday, 21 May 2019) to be the official guest speaker at the inauguration ceremony of the launch of the Foreign Correspondent’s Club of the UAE in Abu Dhabi.

Under patronage och närvaro av HE Dr Sultan Ahmad Sultan Al Jaber, statsministern, ordförande för De Forenede Arabiska Emiratens nationella mediaråd, öppnades den utländska korrespondentens UAE-klubb som en anläggning och mötesplats för utländska korrespondenter från världens media baserade på eller besöker UAE.

Beläget i det nya Rotana-komplexet i Abu Dhabi erbjuder klubben utmärkta moderna faciliteter för möten, presskonferenser, nätverk och avslappnad konversation mellan UAE: s statsministrar och officiell och världens press.

It is envisaged that access to the club, which is free to accredited member of the press and media, will be expanded to other government representations in the UAE and corporations doing business in the UAE, thereby ensuring a centralised media hub and “one stop” contact point for all press and media enquires, press conference and events.

Colin Stevens och Jaber Al Lamki

After being welcomed by Executive Director Media & Strategic Communication of the UAE National Media Council Jaber Al Lamki, Colin Stevens spoke about his role as president of the Press Club Brussels and extended its greetings and good wishes to the FCC UAE for a successful future.

Press Club Brussels håller ordförandeskapet för både Europeiska Pressföreningens pressförening och ordförandeskapet för internationella pressklubbar för 2019 / 20.

Colin Stevens utökade en öppen inbjudan till alla medlemmar och tjänstemän från UAE: s utländska korrespondentsklubb för att besöka och vara välkommen vid pressklubben Bryssel när som helst.

Efter en avslappnad och informell mottagning mötte Colin utländska korrespondenter baserade i UAE, däribland Becky Anderson och Nic Robertson från CNN, Daleen Hassan från Euronews, Nesreen Bakheit från Sky Arabia och Mohamed Alhammadi från Journalistförbundet i UAE.

Medlem av pressen och media som besöker UAE kommer alltid att få ett varmt välkomnande på den utländska korrespondentens UAE-klubb - Rotana Complex - Abu Dhabi.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Fatima Ramadan
E-post: info@fccuae.org
Tel: 00971 56 411 2176

Taggar: , , , , , , ,

Kategori: En framsida, EU-Reporter, Förenade arabemiraten