Anslut dig till vårt nätverk!

EU

Kommissionär Stylianides besöker Portugal, håller medborgardialog och inviger #EUSavesLives-utställningen i Portimão

DELA MED SIG:

publicerade

on

Den 1 augusti kom kommissionären för humanitärt bistånd och krishantering Christos Stylianides (avbildad) Höll en Medborgardialog om det europeiska civilskyddet och vikten av rescEU, i Portimão, Portugal, och han besökte också systemet för tidig varning för tsunamin som installerats vid Portimãos kust, där han bevittnade och diskuterade de portugisiska ansträngningarna med system för tidig varning och förebyggande åtgärder.

Kommissionsledamoten träffade också ministern för intern förvaltning Eduardo Cabrita, ansvarig för civilskydd, för att utbyta åsikter om EU:s civilskydd och nästa steg för rescEU. I dag (2 augusti) kommer kommissionsledamot Stylianides att inviga EU räddar liv vandringsutställning, tillsammans med minister Cabrita, borgmästaren i Portimão och andra representanter på hög nivå. Utställningen kommer att vara öppen för besökare i köpcentret Aqua shoppingcenter, Portimão fram till den 11 augusti.

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend