Anslut dig till vårt nätverk!

Journalistik

Ledarskap och organisatoriskt beteende i europeisk journalistik

DELA MED SIG:

publicerade

on

Vi använder din registrering för att tillhandahålla innehåll på ett sätt du har samtyckt till och för att förbättra vår förståelse av dig. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.

 

"Modern europeisk politik kan inte existera utan oberoende och ärliga medier. De är båda direkta medarbetare i politiska processer och tredje parts fixare av händelser som utgör tegelstenarna i Europas politiska historia under XXI-talet". - skriver Joshua O. Kozerod, professor i politisk historia vid Zerahs handelshögskola (Malta och Luxemburg), vice ordförande Centrum för europeiska demokratistudier.

"Jag har alltid varit tvungen att betona rollen som moderna journalister och förläggare som arbetar i Bryssel och som täcker den dagliga utvecklingen inom EU-myndigheterna under våra lektioner med studenter om historien om politiska partier och doktriner.

Colin Stevens, ordförande för Bryssels pressklubb och utgivare av EU-reportern, är en mästare inom politisk journalistik. Han har arbetat i Bryssel i årtionden och varit ett exempel för ungdomar, växande statsvetare och journalister.

Därför bestämde jag mig för att nominera honom till titeln doktor i bokstäver - honoris cause - vid Zerah Business School för förtjänstfullt erkännande av hans ledarskap och organisatoriska beteende i europeisk journalistik. Jag är glad att skolans regentsstyrelse stödde hans kandidatur enhälligt. ”

"Jag är glad att acceptera denna hedersdoktorgrad", säger Colin Stevens, "och ser det som ett pris inte bara för mig utan för hela mitt journalistlag vid EU Reporter."

Annons

Colin Stevens är utgivare och chefredaktör för eureporter, och ordförande för Press Club Bryssel, ordförande för European Association of Press Clubs, och även ordförande för World Federation of Press Clubs.

 

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

trend