Anslut dig till vårt nätverk!

Europeiska rådet

Pressmeddelande av Europeiska rådets ordförande Charles Michel

DELA MED SIG:

publicerade

on

Efter Europeiska rådets första dag, ordförande Michel (avbildad) made the following statement: “The MFF (Multiannual financial framework) Revision as set out in the document below, in all its components and priorities – i.e. support for Ukraine, migration and the external dimension (Headings 4 and 6), strategic technologies for Europe platform, NGEU (NextGenerationEU) interest payments, special instruments, new own resources and elements that reduce the impact on national budgets – is firmly supported by 26 Heads of State or Governments. We will revert early next year.”

Besök mötet sida

Dela den här artikeln:

EU Reporter publicerar artiklar från en mängd olika externa källor som uttrycker ett brett spektrum av synpunkter. De ståndpunkter som tas i dessa artiklar är inte nödvändigtvis EU Reporters.

Trend